Χωρίς Κιβρακίδη, Βασιλακάκη, Ουγκράι για το +7 ο Ατρόμητος!

Χωρίς Κιβρακίδη, Βασιλακάκη, Ουγκράι για το +7 ο Ατρόμητος!

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Κιβρακίδη, Βασιλακάκη, Ουγκράι για το +7 ο Ατρόμητος!

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Κιβρακίδης, Βασιλακάκης και Ουγκράι στο οποίο πάει με στόχο τη νίκη και το +7 από τον Ολυμπιακό.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστέριου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Βασιλακάκης, Ουγκράι και ο Κιβρακίδης ο οποίος έχει χάσει κάποιες προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες και έχει μείνει πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό...

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο του Ατρόμητου υπάρχει αισιοδοξία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κι όλοι βλέπουν μπροστά πως έχουν μια τεράστια ευκαιρία ώστε να εδραιωθούν για τα καλά στην δεύτερη θέση, μιας και με νίκη ξεφεύγουν 7 βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους».

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα