Ωραίες στιγμές πριν τον αγώνα στο Αγρίνιο (pic)

Gazzetta team
Ωραίες στιγμές πριν τον αγώνα στο Αγρίνιο (pic)

bet365

Τα ... πηγαδάκια των ανθρώπων που συνδέουν τις δυο ομάδες που "συγκρούονται" στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ωραίες στιγμές κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός πριν από την έναρξη του αγώνα της 11ης ημέρας της Super League ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ.

Τους δυο αντιπάλους συνδέουν πολλοί άνθρωποι που υπηρετούν για χρόνια το ποδόσφαιρο και οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή!

Ο Τραϊανός Δέλλας, που ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν τα είπε με πολλά μέλη της αποστολής ενώ το ίδιο έκαναν και οι Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας που έχουν προσφέρει στην ΑΕΚ αλλά πλέον είναι στον Παναιτωλικό!

Ακόμη ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Ροντρίγκο Γκάλο που έχουν φορέσει την φανέλα του Παναιτωλικού επέστρεψαν ως παίκτες της ΑΕΚ αλλα χειροκροτήθηκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα