Κ17: Ολυμπιακός - Ατρόμητος 3-4

Νίκος Μαρούδας
Κ17: Ολυμπιακός - Ατρόμητος 3-4

bet365

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο συνεχίστηκαν το Σάββατο και μετά την εξάρα των Νέων της ομάδας του Περιστερίου, οι Έφηβοι σημείωσαν τέσσερα τέρματα και κέρδισαν 3-4 στο Ρέντη! Χατ τρικ σημείωσε για τον Ατρόμητο ο Ρονάλντο Σάνι.

Το Σάββατο δεν πάει καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό στις μονομαχίες του με τον Ατρόμητο κι ενώ την Κυριακή υπάρχει η μάχη ανάμεσα στις ανδρικές ομάδες. Μετά την εξάρα των Νέων του Ατρόμητου στους «ερυθρόλευκους», ήρθε και μια τεσσάρα από τους Έφηβους!

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League, η ομάδα του Ατρόμητου επικράτησε 3-4 κι ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-1, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Φουρνέλη. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και στο 15' ο Ντότης ισοφάρισε, πριν ο ίδιος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ φέρει τούμπα το παιχνίδι κάνοντας το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Ρονάλντο ισοφάρισε κάνοντας το 2-2 στο 35', με αυτό να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι Περιστεριώτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Ρονάλντο στο 49' να κάνει το 2-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε... πολύ δρόμο ακόμα κάτι που φάνηκε στο 71', όταν ο Κατσαβάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 3-3. Τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε κι έφυγε με το διπλό από το Ρέντη, με τον Ρονάλντο στο 89' να πετυχαίνει χατ τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 3-4.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Φρέρης, Κεραμιδάς, Ασλανίδης (82’ λ. τρ. Ντόι), Παπαδόπουλος, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Λιάτσος (58’ Κίτσος), Ντότης, Σταμούλης (51’ Κατσαβάκης).

Ατρόμητος: Σάλτας, Ρουσόπουλος, Ρίζος, Γιαννακίδης, Ζάννης, Σαμούρης (80’ Σελληνάς), Μπουρνέλης (53’ Οικονόμου), Μαργαρίτης (75’ Πιέτρης), Σάνι, Μακρυγιαννάκης (64’ Κουτσούκος), Πομώνης (84’ λ. τρ. Παπαδόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα