Ούμπιδες: «Σκόρερ ο Κουλούρης»

Ούμπιδες: «Σκόρερ ο Κουλούρης»

Gazzetta team
Ούμπιδες: «Σκόρερ ο Κουλούρης»

bet365

Ο αρχηγός του Ατρόμητου είπε τα καλύτερα για τον Κουλούρη στην «O Jogo»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Κουλούρη μίλησε ο Ούμπιδες στην «O Jogo», με αφορμή το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον νεαρό φορ. «Είναι νεαρός και με εξαιρετικό μέλλον. Είναι ο επόμενος Μήτρογλου και αποτελεί το μέλλον της εθνικής Ελλάδος. Γνώριζα τον Κουλούρη πριν έρθει στον Ατρόμητο, θυμάμαι όταν παίζαμε απέναντι του σκεφτόμουν ότι έπρεπε να είμαστε σε εγρήγορση. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόραρε πολλά γκολ τις προηγούμενες σεζόν, αλλά στον Ατρόμητο βρήκε την ηρεμία για να δείξει τι είναι ικανός να κάνει», είπε αρχικά ο αρχηγός του Ατρόμητου.
Και μετά ρωτήθηκε αν του προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον των «λιονταριών». «Όχι. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και δεν μου προκαλεί έκπληξη. Μιλάμε για έναν σκόρερ. Έναν έξυπνο επιθετικό εντός της περιοχής αλλά και εκτός αυτής. Δεν μου προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Σπόρτινγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα