Να συνεχίσει στην κορυφή

Θοδωρής Βασίλης
Να συνεχίσει στην κορυφή

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στην κορυφή υποδεχόμενος την Ξάνθη, την ώρα που η ΑΕΚ δίνει ματς επιβίωσης στο Αγρίνιο. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ τέλος στην Τρίπολη, στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την ΑΕΛ στα ματς του Σαββάτου της 11ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις πειστικές του εμφανίσεις στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό φιλοξενεί τον Απόλλωνα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και συγκεκριμένα κοντά στην πεντάδα. Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός τον Μαυρομμάτη για να πάρει ανάσες αφού το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την περιοστίτιδα και στις δύο κνήμες, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Κουλιμπαλί. Ο Απόλλωνας από την πλευρά του πάει στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει την έκπληξη και να πάρει κάποιο βαθμό. Η Ελαφρά Ταξιαρχία είναι στην τελευταία θέση και ο Γιάννης Μαντζουράκης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Στάθη, τον τιμωρημένο Λούκιτς και τους Κοντοέ, Γκονσάλβες.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς και σούπερ αποδόσεις στο Copa Libertadores από τη Vistabet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Λίγο αργότερα ο Αστέρας Τρίπολης με τον Γιώργο Παράσχο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι Αρκάδες καίγονται για τη νίκη αφού βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς και ευελπιστούν πως κόντρα στους «βυσσινί» θα ξεκινήσει η αντεπίθεση της ομάδας. Εκτός λόγω καρτών θα είναι ο Ιγκλέσιας και ο Πασαλίδης που είχε αποβληθεί με Λαμία. Η ΑΕΛ ταξίδεψε στην Τρίπολη με πολλά και σημαντικά προβλήματα. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κάσσο, Μπέρτο, Μόρα και Κόεφ, ανέτοιμος είναι ο Λεοζίνιο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Καρανίκας.

Στο Αγρίνιο η ΑΕΚ δίνει τελικό επιβίωσης όσον αφορά τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Η Ένωση μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο δεν έχει άλλα περιθώρια έχοντας μείνει εννιά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα επιστρέψουν στα γκολ και στις νίκες με τους Οικονόμου, Αλμπάνη και Λόπες να μένουν στην Αθήνα. Στην αντίπερα όχθη στον Παναιτωλικό μετά τις δύο σερί ήττες από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός οι Μαλής, Έρικσον, Μιχάι και Μάρκος Πάουλο, επιστρέφουν οι Χαντάκιας και Μοράρ.

Τέλος, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ περιμένει την Ξάνθη με στόχο να συνεχίσει να απολαμβάνει την μοναξά της κορυφής. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον Ατρόμητο ο οποίος έχει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Ελ Καντουρί, ενώ εκτός έμεινε και ο Ουάρντα όπως και ο Καρέλης. Όσον αφορά την Ξάνθη πάει στην Τούμπα γνωρίζοντας ότι ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα με όλους τους μεγάλους, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει τους τραυματίες Φασίδη, Ντε Λούκας, στον τιμωρημένο Αλμέιδα και στον Φλίσκα.

ΣΥΝΙΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (24/11)
Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης (16:00, ΕΡΤ1)
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (17:15, NS1)
Παναιτωλικός - ΑΕΚ (19:00, ΕΡΤ1)
ΠΑΟΚ - Ξάνθη (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα