Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 2-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 2-0 (vid)

bet365

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου, ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες (2-0) στο γήπεδό του εκμεταλλευόμενος την τραγική αντίδραση της άμυνας της ΑΕΛ! Ο Καλτσάς με κεφαλιά το πρώτο γκολ και ο Μανιάς έκανε το τελικό 2-0.
Η εποχή Παράσχου στον Αστέρα ξεκίνησε με την 2η νίκη των Αρκάδων στο πρωτάθλημα. Το 2-0 επί της ΑΕΛ στην Τρίπολη έδωσε... ανάσα στην τοπική ομάδα που είχε πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάγκη από το 'τρίποντο' από την αντίπαλό της. Σκόρερ οι Καλτσάς και Μανιάς.
ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ
Ο Αστέρας στο ντεμπούτο του Παράσχου είχε κίπερ τον Παπαδόπουλο, τετράδα άμυνας με Κώτσιρα, Ματρικάρντι, Τριανταφυλλόπουλο και Κυριακόπουλο και στο κέντρο Μουνάφο και Βαλιέντε. Επιτελικός ο Τόνσο, άκρα επίθεσης με Καλτσά και Ρόλε και φορ ο Μανιάς.
Η ΑΕΛ είχε Κρίστινσον πορτιέρο, άμυνα με Γρομητσάρη, Ζίζιτς, Γκόλια και Χούμπτσεβ, εξάρι τον Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς και Χοξάλι τα εσωτερικά χαφ και ο Πίτι επιτελικός πίσω από τους Ντέλετιτς και Νούνιτς.
ΑΣΤΕΡΑΣ VS ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ 0-0
Οι Αρκάδες μεσοεπιθετικά ήταν ανώτεροι από την αρχή και με ορισμένες καλές φάσεις στο α' μέρος όμως η ΑΕΛ είχε Κρίστινσον και καλή αμυντική εικόνα ενώ ο ρέφερι του αγώνα δεν έδωσε και ένα πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Στο 12ο λεπτό ο Ισλανδός κίπερ σταμάτησε σε τετ α τετ τον Μανιά. Λίγο μετά το 13ο λεπτό υπήρξε επαφή με χέρι στην περιοχή της ΑΕΛ που δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με Μανιά και Κυριακόπουλο όμως είτε έβγαλε την μπάλα ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ είτε επενέβησαν αμυντικοί της.
ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ 1-0 Ο ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΤΟΝΣΟ & ΤΟ 2-0 Ο ΜΑΝΙΑΣ
Ο Αστέρας μετουσίωσε την ανώτερότητά του σε γκολ στο 55'. Μία σέντρα του Κώτσιρα σε φάση όπου μετείχε ο Ρόλε βρήκε το κεφάλι του Καλτσά, που σκόραρε ανενόχλητος μετά από κάκιστη αντίδραση της άμυνας της ΑΕΛ. Στο 70' ο Τόνσο είχε ένα σουτ στο δοκάρι. Στο 80' ο Μπαργκάν είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 89' ήρθε το 2-0 από τον Μανιά μετά από εξαιρετική ενέργεια και μπαλιά του Κώτσιρα. Πολύ λίγο μετά ο Μανιάς έχασε πάλι τετ α τετ.
MVP: Ο Κώτσιρας κυρίως που έχει φτιάξει τα δύο γκολ. Μεγάλη μεσοεπιθετική και δημιουργική βοήθεια και προσπάθεια. Από κοντά του και οι Καλτσάς (κυρίως για το 1-0) και Κυριακόπουλος (για την συνολική του παρουσία).
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Γενικά οι μεσοεπιθετικοί του Αστέρα πήγαν καλά. Θετικός από την ΑΕΛ ο πορτιέρο Κρίστινσον που στο γκολ του Καλτσά εκτέθηκε από την άμυνά του.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι μεσοεπιθετικοί της ΑΕΛ. Όσο η άμυνά της κρατούσε δεν μπόρεσαν να απειλήσουν πιο ουσιαστικά για να βρουν γκολ.
Η ΓΚΑΦΑ: Όλη η αντίδραση της άμυνας της Λάρισας στην φάση του 1-0 από τον Καλτσά.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με λάθη η διαιτησία στο ματς. Ελέγχεται κυρίως για το πέναλτι που δεν δίνεται στον Αστέρα για χέρι στο α' μέρος.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στην Τρίπολη υπό την έννοια πως ο καλύτερος κέρδισε. Ο Αστέρας στην πρώτη παρουσία του Παράσχου στον πάγκο του πήρε το ματς με την ΑΕΛ.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (60' Τσιλιανίδης), Καλτσάς (84' Άνχελ Μαρτίνεζ Ορτέγκα), Τόνσο, Ματρικάρντι και Μανιάς (92' Μαρκ Φερνάντεθ).
ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι Μεντίνα (67' Σουάντ), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Νούνιτς (84' Κούνιτς), Γρομητσάρης, Φατιόν και Χοξάλι (72' Μπαργκάν).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα