Θλάση στον προσαγωγό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

Δημήτρης Τομαράς
Θλάση στον προσαγωγό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

bet365

Νέο... χτύπημα με τραυματισμό στον Ολυμπιακό! Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - θλάση στον προσαγωγό και υπάρχει κίνδυνος να χάσει τα υπόλοιπα ματς του 2018! Το τελικό... πόρισμα πάει για Σάββατο με την μαγνητική του.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμενόταν να είναι ο βασικός φορ των Πειραιωτών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όμως φαίνεται πως δεν θα γίνει αυτό, διότι αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό του. Υπάρχει δε κίνδυνος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να χάσει τα υπόλοιπα ματς του 2018.
Έτσι φαίνεται πως ο Μάνος θα είναι στράικερ για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός και ότι ο Γκερέρο θα μπει αναγκαστικά πια στην αποστολή. Σύμφωνα με τις πηγές που υπάρχουν περισσότερα θα ξεκαθαριστούν το Σάββατο, όπου θα κάνει ο έμπειρος άσος μαγνητική. Από την μαγνητική θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και θα ξεκαθαρίσει και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Σε πρώτη φάση πάντως θα λείψει από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Μπέτις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα