Ανέτοιμος ο Ελ Καντουρί, τον άφησε εκτός ο Λουτσέσκου

Ανέτοιμος ο Ελ Καντουρί, τον άφησε εκτός ο Λουτσέσκου

Gazzetta team
Ανέτοιμος ο Ελ Καντουρί, τον άφησε εκτός ο Λουτσέσκου

bet365

Αν και προπονήθηκε κανονικά όλες τις μέρες, ο Ελ Καντουρί κρίθηκε ανέτοιμος στην προσπάθειά του να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους και θ' απουσιάσει από το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, το Σάββατο.

Θα φύγει με το διπλό από την Ισπανία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ; Νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Μαροκινός άσος του «δικεφάλου του βορρά», παρά το γεγονός πως κατάφερε να συμμετέχει στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα μετά και τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στους οπίσθιους μηριαίους, εν τέλει δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να τον αφήσει εκτός και να κάνει περισσότερη δουλειά μέσα στο επόμενο διήμερο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για την επόμενη φορά.

Στην τελευταία προπόνηση προετοιμασίας, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά τα ονόματα που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα