Κουλούρης: «Τιμή για εμένα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ»

Κουλούρης: «Τιμή για εμένα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ»

Κουλούρης: «Τιμή για εμένα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ»

Ο Ελληνας επιθετικός μίλησε στην Πορτογαλία για τα σενάρια που τον θέλουν να τον παρακολουθεί η Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Μπαρτσελόνα – Μιλάνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η είδηση έσκασε από την Πορτογαλία. Η A Bola έγραψε πως η Σπόρτινγκ ζήτησε δανεικό τον Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά απάντησε πως πουλάει τον Ελληνα φορ στην τιμή των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα επικοινώνησε με τον Κουλούρη ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ.

«Το μόνο που ξέρω είναι τα όσα γράφονται στις εφημερίδες. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, επειδή η πορεία του Ατρομήτου είναι καλή. Είναι τιμή για εμένα που η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται».

Πρόσθεσε πως: «Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και η Σπόρτινγκ είναι ένας από αυτούς. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με ιστορία που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Ξέρω το επίπεδο του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά και παίκτες της Σπόρτινγκ όπως ο Ντοστ, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας. Κανείς δεν έχει μιλήσει απευθείας μαζί μου, έχω παίξει και στην Κύπρο, δε θα μου είναι δύσκολο να φύγω από την Ελλάδα».

Best of internet