Super League: Αυτοί που δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς!

Super League: Αυτοί που δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς!

bet365

Κάθε εβδομάδα, κάθε αγωνιστική είναι εκεί. Άλλος λίγο λιγότερο άλλος λίγο περισσότερο. Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει τους παίκτες που στο 1/3 του πρωταθλήματος δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το 1/3 του πρωταθλήματος έχει συμπληρωθεί, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα και το gazzetta.gr στέκεται σ΄όλους έχουν παίξει και στα 10 ματς μέχρι σήμερα.

ΑΕΚ

Από την Ένωση μόνο ο Μπάρκας έχει παίξει και στα 10 ματς μετρώντας 939'.

ΑΕΛ

Ντέλετιτς, Πίτι και Κρίστινσον οι παίκτες που δεν βγαίνουν με τίποτα από την 11άδα των «βυσσινί», με τον πρώτο να είναι κι ο παίκτης που έχει σημειώσει τα 3 από τα 7 γκολ της ομάδας του.

Απόλλων Σμύρνης

Εκτός του Χουάντερσον που σε 10 ματς έχει παίξει 946', ο Τριάδης επίσης έχει αγωνιστεί σ' όλες τις αναμετρήσεις αλλά μετρά 794'.

Αρης

Εκτός του Κουέστα, ο Ματέο Γκαρσία κι ο Γιουνές έχουν εμφανιστεί κάθε αγωνιστική. Μιλάμε για τους πρώτους δύο σκόρερ της ομάδας, με 5 και 3 γκολ αντίστοιχα.

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας έχει 5 απόλυτους. Και όχι ουδείς εκ των πέντε παικτών δεν είναι τερματοφύλακας. Μανιάς, Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης και Ιγλέσιας έχουν παίξει σ' όλα τα ματς.

Ατρόμητος

Ρισβάνης, Μέγιερι, Σάκιτς κα Μπουσούλατζιτς. Αυτή είναι η τετράδα που έχει μετρήσει τον απόλυτο αριθμό συμμετοχών στο Περιστέρι.

Λαμία

Μπαράλες (3 γκολ), Αντέτζο (3 γκολ), Επστάιν (2 γκολ) και Βασιλαντωνόπουλος αυτοι που στη Λαμία είναι κάθε αγωνιστική... εκεί.

Λεβαδειακός

Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Τσαμπούρης και Ζησόπουλος οι απόλυτοι της Βοιωτίας.

Ξάνθη

Επτά γκολ σε δέκα ματς για τον Γέντρισεκ, ενώ οι Μπαξεβανίδης, κασάδο και Ζίβκοβιτς έχουν επίσης παρουσία σε κάθε ματς της ομάδας τους.

Ολυμπιακός

Στο Λιμάνι, οι Καμαρά, Λάζαρος και Ομάρ αποτελούν την τριάδα που δεν έχει χάσει λεπτό.

ΟΦΗ

Μόνο ο Πλατέλλας έχει παίξει σ' όλα τα ματς για την ομάδα του Ηρακλείου.

Παναθηναϊκός

Μετά τον Αστέρα, η επόμενη ομάδα που έχει πέντε παίκτες με απόλυτο αριθμό συμμετοχών. Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Κουρμπέλης, Διούδης, Ινσούα δεν έχουν χάσει ματς.

Παναιτωλικός

Στην ομάδα του Αγρινίου οι Μάζουρεκ (4 γκολ), Μανά, Κυριακίδης και Ντίας είναι οι παίκτες που είναι εκεί σε κάθε ματς.

Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα με τους πιο πολλούς... απόλυτους. Μασούρας, Ντουρμισάι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά. Αυτή η 6άδα που βλέπουμε όποτε έχει αγωνιστική η Super League.

ΠΑΟΚ

Μόνο οι Κρέσπο και Πασχαλάκης έχουν παίξει σ' όλα τα ματς του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.

ΠΑΣ Γιάννινα

Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Βελλίδης η 4άδα του ΠΑΣ στη σχετική κατηγορία.

*Φυσικά αναφερόμαστε στις συμμετοχές στα ματς κι όχι στα λεπτά που έχουν παίξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα