ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κρέσπο, έτοιμος και ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κρέσπο, έτοιμος και ο Βιεϊρίνια

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κρέσπο, έτοιμος και ο Βιεϊρίνια

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τόσο τον Ισπανό αμυντικό του ΠΑΟΚ, όσο και τον αρχηγό της ομάδας να προπονούνται κανονικά την Πέμπτη (22/11) ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα, είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση. «Κι όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους!!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε τα τεστ ετοιμότητας στα οποία υποβλήθηκε από το ιατρικό τιμ και προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Επίσης, στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού είναι κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο. Έτσι, το ιατρικό δελτίο είναι κενό κι ο Λουτσέσκου έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τους παίκτες που θ’ αντιμετωπίσουν την Ξάνθη δίχως κάποια αναγκαστική απουσία.

Η προπόνηση αφορούσε την τακτική εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (24.11) τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι και τα τελειώματα των φάσεων. Την Παρασκευή (23.11) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα