Επέστρεψε και ο Μελιόπουλος στις προπονήσεις της Ξάνθης

Gazzetta team
Επέστρεψε και ο Μελιόπουλος στις προπονήσεις της Ξάνθης

bet365

Μετά τους Γέντρισεκ και Καμαρά, άλλος ένας διεθνής, ο Δημήτρης Μελιόπουλος επέστρεψε στην Ξάνθη και προπονήθηκε την Πέμπτη (22/11) με τους συμπαίκτες του.

Σην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (24/11, 19:30) βρίσκονται στην Ξάνθη.

Το πρωινό της Πέμπτης, μετά την προβολή φάσεων και την ανάλυσή τους, ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε τις επισημάνσεις του στους ποδοσφαιριστές για τον προσεχή αντίπαλο και στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής.

Προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής, passing game και pressing, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους αλλά και διπλό σε πιο μικρό αγωνιστικό χώρο περιλάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας.

Στο πρόγραμμα της ομάδας ενσωματώθηκε και ο διεθνής Δημήτρης Μελιόπουλος μετά την ενεργή παρουσία του στους αγώνες της Εθνικής Νέων και στην κατάληψη της 1ης θέσης στον 13ο προκριματικό όμιλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα