Τόσκα: «Το μυαλό μας είναι 100% στο παιχνίδι με την Ξάνθη»

Τόσκα: «Το μυαλό μας είναι 100% στο παιχνίδι με την Ξάνθη»

Gazzetta team
Τόσκα: «Το μυαλό μας είναι 100% στο παιχνίδι με την Ξάνθη»

bet365

Ο Αλίν Τόσκα έπλεξε το εγκώμια του Αντρέ Βιεϊρίνια, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του αρχηγού του ΠΑΟΚ από τον τραυματισμό του, ενώ έδειξε να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο ματς με την Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ πήρε χρόνο συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του, επέστρεψε στις προπονήσεις του «Δικεφάλου» και μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Κυριακή, μετά την παρουσία του στην Εθνική Ρουμανίας: «Ψυχολογικά και αγωνιστικά είμαι πολύ καλά, παίξαμε δύο παιχνίδια με την Εθνική, κερδίσαμε και τα δύο και τώρα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ».

Για το ποιες ήταν σε αυτό το διάστημα οι σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ: «Όταν πάω στην Εθνική, πάντα είμαι χαρούμενος, είναι χαρά και τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Τώρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και είμαι χαρούμενος που κάποιοι ποδοσφαιριστές που μας έλειψαν, επιστρέφουν σταδιακά. Είμαι 100% έτοιμος για την ομάδα μου, παρακολούθησα το παιχνίδι Κυπέλλου στο ίντερνετ και σε αυτό το διάστημα παρακολουθούσα τις προσπάθειες των συμπαικτών μου».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ο κόουτς μας έδειξε σήμερα κάποια βίντεο για την Ξάνθη, είδαμε τους παίκτες της, τις τακτικές τους. Οπότε αυτή τη στιγμή γνωρίζω αρκετά πράγματα για την Ξάνθη και περιμένω το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για το ότι αγωνίστηκε δύο συνεχόμενους αγώνες λόγω του τραυματισμού του Βιεϊρίνια: «Πρώτα απ΄ όλα είμαι χαρούμενος που ο Βιεϊρίνια είναι ξανά μαζί μας και είναι 100% έτοιμος. Επίσης, είμαι χαρούμενος και για τον Μαουρίσιο, που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Πάντα αισθάνομαι καλά όταν αγωνίζομαι, δεν μπορώ να πω κάτι για την προσωπική μου απόδοση, το αφήνω αυτό σε εσάς».

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με πολύ μεγάλη εμπειρία. Έχουμε πολλούς παίκτες με εμπειρία και αυτό είναι πολύ καλό για μία ομάδα που θέλει να κερδίζει τίτλους».

Για το πως περιμένει την περίοδο μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων: «Πρέπει να διατηρήσουμε την νοοτροπία που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής και να δίνουμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτα πρέπει να δούμε το παιχνίδι με την Ξάνθη, αυτό είναι τώρα το πιο σημαντικό, πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και το ποια ομάδα βλέπει ως τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή για τον τίτλο: «Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας. Εάν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, είμαστε το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, με κάθε σεβασμό για τους αντιπάλους μας. Και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αλλά και ο Ατρόμητος είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά νομίζω πως εξαρτάται από εμάς».

Για το αν έχει αρχίσει να σκέφτεται το παιχνίδι με την Τσέλσι, την επόμενη Πέμπτη: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά το μυαλό μου είναι 100% στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα