Παυλίδης: «Η διακοπή μας έκανε καλό»

Παυλίδης: «Η διακοπή μας έκανε καλό»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Η διακοπή μας έκανε καλό»

bet365

Ο επιθετικός του Αρη αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή που έγινε στους «κίτρινους» και το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί
Για την αλλαγή προπονητή στον Αρη και το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ, μίλησε ο Μπάμπης Παυλίδης στην ΕΡΤ. «Εχουμε νέο προπονητή. H διοίκηση ήθελε να δώσει ένα ηλεκτροσόκ. Η διακοπή, μας έκανε καλό για να μάθουμε τι θέλει ο νέος μας προπονητής. Οσο χρόνο και να είχαμε, είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας 100%. Θα αντεπεξέλθουμε γρήγορα στις υποχρεώσεις μας», είπε αρχικά.
Και συνέχισε για την αναμέτρηση της Κρήτης. «Είναι μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται βαθμούς. Εμείς είμαστε Αρης. Οπου και να παίζουμε θα πρέπει να κερδίζουμε. Θα μας κάνει καλό ένα νικηφόρο σερί, γιατί προερχόμαστε από τέσσερα άσχημα αποτελέσματα. Η νίκη στη Ριζούπολη μας ανέβασε ψυχολογικά. Με ηρεμία και συγκέντρωση θα πάμε στο επόμενο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα