Έρχεται στην Αθήνα ο Σέλουκ, κρίνεται το μέλλον του Τουρέ!

Έρχεται στην Αθήνα ο Σέλουκ, κρίνεται το μέλλον του Τουρέ!

Έρχεται στην Αθήνα ο Σέλουκ, κρίνεται το μέλλον του Τουρέ!

bet365

Στην Αθήνα θα βρίσκεται στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Ντιμίτρι Σέλουκ προκειμένου ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ να συναντηθεί με ανθρώπους του Ολυμπιακού αναφορικά με το μέλλον του Ιβοριανού σταρ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ουκρανός μάνατζερ σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης του Τουρέ από τους «ερυθρόλευκους» σε περίπτωση που ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Την ίδια στιγμή θεωρείται δεδομένη η ενόχληση των ανθρώπων του Ολυμπιακού από όσα δήλωσε πρόσφατα ο Σέλουκ και είναι βέβαιο πως θα του ζητήσουν εξηγήσεις για όσα είπε.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που διαχειριστεί τον 35χρονο χαφ ο Πορτογάλος προπονητής αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα