Τέλος και επίσημα ο Ματιάσεβιτς από την ΑΕΚ

Τέλος και επίσημα ο Ματιάσεβιτς από την ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Τέλος και επίσημα ο Ματιάσεβιτς από την ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος από το καλοκαίρι βρισκόταν στη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ αποτελεί ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, όπως ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ο Σέρβος είχε αναλάβει το καλοκαίρι τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην ΑΕΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ταίριαξε με την Ένωση.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση αποφασίστηκε από κοινού να μην επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρωνόταν τον προσεχή Δεκέμβριο. Έτσι ο Ματιάσεβιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, κάτι άλλωστε που αναμενόταν από τη στιγμή που ο ίδιος είχε επιστρέψει τελευταία στο Βελιγράδι.

Πάντως, όπως αναφέρεται, ο Ματιάσεβιτς θα προσφέρει τη βοήθειά του στην ΑΕΚ όποτε του ζητηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Τον περασμένο Ιούλιο είχε αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ με εξάμηνη συμφωνία και προοπτική ανανέωσης, αλλά αποφασίστηκε από κοινού να μην επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για τη συνεργασία μας. Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς θα παραμείνει κοντά στο κλαμπ και θα προσφέρει τη βοήθειά του όποτε του ζητηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα