Καρυπίδης: «Είχαμε διαφωνίες με τον Ερέρα και επιλέξαμε να αλλάξουμε»

Καρυπίδης: «Είχαμε διαφωνίες με τον Ερέρα και επιλέξαμε να αλλάξουμε»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Είχαμε διαφωνίες με τον Ερέρα και επιλέξαμε να αλλάξουμε»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε την πίστη του στο υλικό του Άρη αλλά και στον Σάββα Παντελίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Πάκο Ερέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, τοποθετήθηκε στο περιθώριο της σύσκεψης στη Superleague και σημείωσε σχετικά με την πρόσληψη Παντελίδη αλλά και τη λύση της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα. «Είμαι αισιόδοξος. Πήραμε έναν πολύ καλό προπονητή, χωρίς να σημαίνει ότι ο προηγούμενος δεν ήταν καλός. Είχαμε κάποιες διαφωνίες μαζί του και επιλέξαμε να αλλάξουμε. Ο νέος προπονητής ξέρουμε ποιος είναι και ελπίζουμε να πάμε καλά», είπε και ρωτήθηκε για το αν ο Άρης έκανε «κοιλιά». «Δεν νομίζω ότι η ομάδα έκανε κοιλιά. Δείτε τα παιχνίδια. Ήμασταν άτυχοι με τον ΠΑΟΚ, χάσαμε πέναλτι και δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ στο 86’. Είχαμε ένα κακό ημίχρονο με την ΑΕΚ, ενώ με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, χάσαμε φάσεις και ο Ολυμπιακός έκανε δυο ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ. Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια, πιστεύω στα παιδιά, θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Είδατε με τον Πανιώνιο, το γήπεδο ήταν κατηφορικό, αλλά στο τέλος χάσαμε».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον ΟΦΗ, σημείωσε ότι… «είναι μια δύσκολη έδρα, γενικώς το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι κι εμείς θα παρουσιάσουμε βελτίωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα