Βιεϊρίνια: Ανεβάζει στροφές ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Ανεβάζει στροφές ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: Ανεβάζει στροφές ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να προφυλαχθεί και την Πέμπτη (22/11) θα μπει στην προπόνηση, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ανεβάζει στροφές.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει στο δελτίο Τύπου της σημερινής (21/11) προπόνησης:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα δουλεύοντας στην τακτική κι ενσωματώνοντας στην ομάδα τους παίκτες οι οποίοι απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο αισθανόταν καλύτερα, ωστόσο έμεινε για θεραπεία προκειμένου να προφυλαχθεί και την Πέμπτη (22.11) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Σε κομμάτι της αυριανής προπόνησης είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και μπαίνει σε… τροχιά σταδιακής επανένταξης.

Την Πέμπτη (22.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα