Μπήκαν Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος

Μπήκαν Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος

Μπήκαν Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος

Οι δύο Έλληνες άσοι προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη. Σε δέκα ημέρες ξεκινά ασκήσεις φυσικής κατάστασης ο Κουλιμπαλί. Επέστρεψαν οι διεθνείς.  

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει χωρίς άλλα πρόβληματα την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλωνα στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στα ντέρμπι.

Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος,  ακολούθησαν κανονικά όλο το πρόγραμμα, όπως και ο Κάτσε, που επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας. Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς με την Ελπίδων Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Κότσαρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ αύριο αναμένονται και οι Εμμανουηλίδης, Χριστογεώργος από την Εθνική Νέων. Θεραπεία συνέχισαν Διούδης και Μουνιέ.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε παιγνίδια με μπάλα και επιθετική τακτική

Άδεια και φυσική κατάσταση σε δέκα ημέρες ο Κουλιμπαλί

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τον Κουλιμπαλί που χειρουργήθηκε την Τρίτη με επιτυχία στο αριστερό χέρι, βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο. Επιστρέφει την Παρασκευή οπότε και θα ξεκινήσει θεραπεία.Υπολογίζεται ότι σε 10 ημέρες θα μπορεί να ξεκινήσει ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στους αγωνιστικούς χώρους θα τον δούμε στις αρχές του 2019.

Best of internet