Οι σκέψεις του Χάβου για τις τιμωρίες ενόψει Πανιώνιου

Δημήτρης Ρούσσος
Οι σκέψεις του Χάβου για τις τιμωρίες ενόψει Πανιώνιου

bet365

Μπλάζιτς και Βάντερσον δεν θα είναι διαθέσιμοι για τη Λαμία στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (26/11) και οι Ασίγκμπα και Σκόνδρας αναμένεται να καλύψουν τα κενά των δυο βασικών και αναντικατάστατων παικτών των Φθιωτών.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με σκοπό να συνεχίσει το αήττητο σερί της, που «τρέχει» εδώ και επτά αγωνιστικές θα ταξιδέψει η ομάδα του Μάκη Χάβου στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική απέναντι στον Πανιώνιο, έχοντας ωστόσο αγωνιστικά προβλήματα να διαχειριστεί.

Ο λόγος για τους τιμωρημένους Μάρκο Μπλάζιτς και Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Σέρβος μέσος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που «χρωστάει», μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών στη Super League. Η συγκυρία πάντως είναι βολική για τους «κυανόλευκους», αφού ολοκληρώνει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, γυμνάζεται κανονικά και θα είναι 100% έτοιμος κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Φθιώτιδα (03/12).

Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, που επίσης επί Χάβου έχει πάρει φανέλα βασικού στο… σπίτι του. Αυτό συνέβη στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, που επίσης έλειψε ο Μπλάζιτς, με τον Έλληνα μεσοαμυντικό να έχει «δέσει» με τον Δημούτσο στον άξονα.

Εξάλλου, απών μετά την αποβολή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θα είναι και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε απουσιάσει, ξανά λόγω αποβολής, απέναντι στον Λεβαδειακό και τότε ο Μαρκ Ασίγκμπα είχε καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, υπό τις οδηγίες του Χάβου ο 28χρονος αμυντικός έχει βελτιωθεί αισθητά και παρότι δεν είναι αριστεροπόδαρος, βρίσκεται πιο μπροστά στις επιλογές του Μακεδόνα προπονητή από τον Ιορδάνη Παπαργυρίου, που αποτελεί τον έτερο αριστερό μπακ της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρακτικά ούτε ο Σκόνδρας, ούτε ο Γκανέζος θεωρούνται αναπληρωματικοί φέτος, με τον πρώτο να μετράει οκτώ συμμετοχές, έξι εκ των οποίων ως βασικός και ο δεύτερος έξι, τέσσερις στην αρχική 11αδα.

Αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή λοιπόν, ο Ασίγκμπα μαζί με τους Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο και Πλιάτσικα και ο Σκόνδρας μαζί με τον Δημούτσο θα απαρτίσουν τη μεσοαμυντική γραμμή της Λαμίας στην Πλατεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα