Ανακοίνωση Super 3 για παρουσία Καρυπίδη στο ΟΑΚΑ

Ανακοίνωση Super 3 για παρουσία Καρυπίδη στο ΟΑΚΑ

Ανακοίνωση Super 3 για παρουσία Καρυπίδη στο ΟΑΚΑ

Η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στο ΟΑΚΑ στο μπασκετικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και κυρίως η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενόχλησε τους φίλους του Άρη και ο SUPER 3 έστειλε το μήνυμά του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 καυτηριάζει τη συγκεκριμένη συνάντηση και σημειώνει:  «Αν το φιλαράκι σου ξέχασε τα δυχτάκια στο κεφάλι του Ivic , τις τιμωρίες εξαιτίας τους , τις σφαγές στο κύπελλο , και τους εξευτελισμούς του σωματείου που ηγείται από τους «πλούσιους» της πόλης μας δικό του πρόβλημα και να το λύσει στο σινάφι τους, μετά το «αυτό το σκ είμαστε μπαοκαρα».

Μετά την συγκεκριμένη ευχή του να σε βλέπουμε να χαριεντίζεσαι μαζί του είναι δικό σου πρόβλημα και δικό μας, καλό θα ήταν να ζητήσεις τον λόγο από το «φιλαράκι» σου για της ευχές του (αν και η αγορά τις Ρωσίας είναι μεγάλη για να κλεισει η μπίζνα) οι ευχούληδες στον εχθρό μας είναι δυο φόρες εχθροί μας.

Καλά κάνεις και διεκδικείς την αίγλη του ΑΡΗ στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας για τα έσοδα (τηλεοπτικά και χορηγίες) , αυτή την αίγλη μέσα από την δημοσιά εικόνα σου να την προστατεύεις απέναντι στους εχθρούς σου.

Ηγείσαι ενός συλλόγου με χιλιάδες φίλους και οπαδούς που δεν έχουν τραβήξει λίγα και αυτήν την στιγμή είναι συσπειρωμενοί γύρω από τον σύλλογο , τον φίλο σου να τον αποκαλούν και να τον συμπεριφέρονται σαν προεδράρα αυτοί που τους ευχήθηκε, όχι εσύ με την συμπεριφορά σου.

Δεν είμαστε μηδενιστές , ειδικά μετά την φετινή προσπάθεια , θυμώνουμε που πρέπει να διαχειριστούμε τέτοια επικοινωνιακά αυτογκόλ που κάποιοι περιμένουν στην γωνιά να τα μετατρέψουν σε εσωστρέφεια , είσαι “ηγέτης” και ταυτόχρονα υπηρέτης αυτού του συλλόγου , είσαι υποχρεωμένος να καταλάβεις που βρίσκεσαι (αν και ανέλαβες τον συλλόγου στην χειρότερη του στιγμή).

Είσαι υποχρεωμένος όμως να καταλάβεις το μεγαλείο αυτού του συλλόγου και του ΛΑΟΥ ΤΟΥ, να το καταλάβεις εσύ και ταυτόχρονα να το μεταφέρεις σε αυτούς που έρχονται να στελεχώσουν αυτήν την προσπάθεια!!!!!
Αυτά….. και το κόβουμε εδώ!!!

Όλοι μαζί συσπειρωμένοι γύρω από τον σύλλογο….

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3»

Best of internet