Αποφόρτιση ο Μιχόγεβιτς, ατομικό ο Ντίνας

Αποφόρτιση ο Μιχόγεβιτς, ατομικό ο Ντίνας

Δημήτρης Ρούσσος
Αποφόρτιση ο Μιχόγεβιτς, ατομικό ο Ντίνας

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει Άρη (25/11) ο ΟΦΗ, αφού Παπαστεριανός, Μεγιάδο και Νέιρα είναι σίγουρα νοκ άουτ, ενώ ο Θανάσης Ντίνας δεν ανέβασε «στροφές», συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο, με το πρόγραμμα της Τετάρτης να περιλαμβάνει ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους, με στόχο τη βελτίωση της αντοχής των ποδοσφαιριστών.

Οι Χουάν Νέιρα, Μιγκέλ Μεγιάδο, Μανώλης Παπαστεριανός και Θανάσης Ντίνας έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Αναφορικά με τον Έλληνα μέσο, λήφθηκε η απόφαση να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα ενόψει «κίτρινων», αφού θα ήταν πρόωρο να μπει σε ρυθμούς αγώνων δίχως να είναι 100% έτοιμος.

Σε ό,τι αφορά τον Ντίνα, η συμμετοχή του θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα. Εξάλλου, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (22/11, 11:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα