Άλλαξαν μέρα και ώρα δύο αγώνες της Super League

Gazzetta team
Άλλαξαν μέρα και ώρα δύο αγώνες της Super League

bet365

Αλλαγή ημέρας και ώρας έγινε σε δύο αναμετρήσεις της 14ης και 15ης αγωνιστικής της Super League.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Super League, τα ματς Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη για την 14η αγωνιστική και Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική είχαν αναπροσαρμογή σχετικά με τη μέρα και ώρα διεξαγωγής αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες της 14ης και 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ (14η Αγωνιστική) θα διεξαχθεί την Κυριακή 16.12.2018 στις 16:00 (αντί για τη Δευτέρα 17.12.2018).

Ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (15η Αγωνιστική) θα διεξαχθεί το Σάββατο 22.12.2018 στις 16:00 (αντί για τις 19:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα