Σε απολογία ο Σπιριντόνοβιτς από τον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Σε απολογία ο Σπιριντόνοβιτς από τον Πανιώνιο

bet365

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς θα βρεθεί ενώπιον της διοίκησης του Πανιωνίου όπου και θα απολογηθεί για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Αυστριακός ακραιός είχε απουσιάσει από το ματς με την Ξάνθη έχοντας αναχωρήσει για την Αυστρία λόγω του θανάτου συγγενικού προσώπου και με βάση της την άδεια που είχε έπρεπε να είχε επιστρέψει την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο 25χρονος άσος όμως δεν επέστρεψε ποτέ και είναι να φτάσει στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη (21/11). Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας μιλώντας στην Sportday ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα οικονομικών διαφορών ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Ο Σπιριντόνοβιτς είναι ολοσχερώς εξοφλημένος από τον Πανιώνιο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Εμείς είμαστε συνεπείς απέναντί του, εκείνος δεν είναι».

Όπως είναι λογικό ο παίκτης δεν υπολογίζεται για το ματς; της Δευτέρας με την Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα