ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τον Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τον Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τον Κρέσπο

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τέσσερις διεθνείς να επιστρέφουν στην προπόνηση της Τρίτης (20/11), ωστόσο ο τραυματισμός του Χοσέ Κρέσπο ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα ενόψει Ξάνθης,

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προστέθηκε στη λίστα των αμφίβολων για τον αγώνα του Σαββάτου, καθώς μετά τον Αντρέ Βιεϊρίνια, αντιμετωπίζει κι αυτός πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Κρέσπο αισθάνθηκε μια μικρή ενόχληση στον ραπτικό μυ (στην περιοχή του ισχίου) κι αποχώρησε από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης για να προφυλαχθεί, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με την κατάσταση του να αξιολογείται εκ νέου την Τετάρτη (21/11).

Κατά τα άλλα, οι Πέλκας , Καρέλης , Πασχαλάκης και Ουάρντα γύρισαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και είναι πλέον στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου που ετοιμάζει την ομάδα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, η οποία σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αν δεχτούμε πως ο Ατρόμητος μας είχε… προειδοποιήσει από την περασμένη σεζόν για τη δυναμική του».

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας αφορούσε την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από σειρά ασκήσεων

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με αυξημένη ένταση και την Τετάρτη (21.11) αναμένεται να υποβληθεί σε κάποια τεστ ετοιμότητας στο γήπεδο προκειμένου να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Την Τετάρτη (21.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα