Προπόνηση με δύο επιστροφές στον Άρη

Προπόνηση με δύο επιστροφές στον Άρη

Gazzetta team
Προπόνηση με δύο επιστροφές στον Άρη

bet365

Νίκο Μαρτίνες και Φραν Βέλεθ μπήκαν στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη.

Η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε: «Μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (25/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Νίκο Μαρτίνες (ξεπέρασε την ίωση) όσο και ο Φραν Βέλεθ (έχει πάρει μια επιπλέον μέρα άδεια για μια προσωπική του υπόθεση). Οι διεθνείς Μάβραϊ και Μπάσα ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί και πάλι στο «Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα