«Ρώτησε για Αραούχο η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ρώτησε για Αραούχο η ΑΕΚ»

bet365

Στα Κανάρια Νησιά, πέρα από τη φημολογούμενη πρόταση του Ολυμπιακού, υποστηρίζουν ότι και η ΑΕΚ έχει ρωτήσει για την πιθανότητα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Λας Πάλμας ενημέρωσε τους ρεπόρτερ της ομάδας το μεσημέρι της Τρίτης ότι δεν έχει προκύψει καμία πρόταση και κανένα ενδιαφέρον από ελληνικούς συλλόγους για τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Μοισές Ροντρίγκεθ ανέφερε ότι πέρα από την πρόταση που φημολογείται ότι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, και η ΑΕΚ έχει δείξει ξανά ενδιαφέρον, ρωτώντας τη Λας Πάλμας για το αν παραχωρείται.

Πάντως, όπως πρόσθεσε, η Λας Πάλμας διέψευσε στη συνέχεια ύπαρξη πρότασης ή ενδιαφέροντος από ελληνικό σύλλογο για τον Αργεντινό φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα