Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ

Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ

bet365

Χωρίς τους Μεγιάδο, Νέιρα, Παπαστεριανό και Ντίνα, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, προπονήθηκε ο ΟΦΗ την Τρίτη (20/11). «Χλωμός» ο τελευταίος για να προλάβει τον Άρη.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για τους Ηρακλειώτες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και βελτίωσης στο passing game.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο έβαλε ακόμα περισσότερη ένταση στο ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Χουάν Νέιρα και Μανώλης Παπαστεριανός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Οι δυο Αργεντινοί είναι δεδομένα εκτός πλάνων του Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τον Άρη (25/11), ενώ του Έλληνα χαφ θα κριθεί προσεχώς. Πάντως δεδομένης της μεγάλης απουσίας του από τα γήπεδα, που ξεπερνάει τον έναν μήνα, είναι μάλλον δύσκολο να ρισκάρουν με την περίπτωσή του.

Ο Θανάσης Ντίνας επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή στον αγώνα με τον Άρη θα κριθεί τις επόμενες μέρες, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (21/11, 11:00) και θα είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους του τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα