«Καμία πρόταση ή ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για Αραούχο»

Δημήτρης Βέργος
«Καμία πρόταση ή ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για Αραούχο»

bet365

Η Λας Πάλμας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση ή ενδιαφέρον από ελληνικό σύλλογο για τον Σέρχιο Αραούχο.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το όνομα του Αραούχο βγήκε ξανά στο προσκήνιο ενόψει Ιανουαρίου, με τα σενάρια να θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κρούση στη Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό και την ΑΕΚ να εξετάζει εκ νέου την περίπτωσή του.

Ωστόσο, η Λας Πάλμας έσπευσε να διαψεύσει τα παραπάνω, τονίζοντας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας των Καναρίων Νήσων ότι δεν υπάρχει κάτι από την Ελλάδα για τον «Τσίνο» τη δεδομένη στιγμή.

«Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος από ελληνικές ομάδες για τον Αραούχο», επισήμαναν χαρακτηριστικά από τη διοίκηση της Λας Πάλμας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το καλοκαίρι η Λας Πάλμας έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Αραούχο στο ρόστερ, ανανεώνοντας και το συμβόλαιό του. Ο «Τσίνο» έβαλε την υπογραφή του ως το καλοκαίρι του 2023, με την ομάδα των Καναρίων Νήσων να βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί των προσπαθειών για την επάνοδο στην Primera Division.

Από το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας προκύπτει ότι η στάση της διοίκησης του συλλόγου των Καναρίων Νήσων παραμένει η ίδια. Ειδικά με την επιστροφή του Πάκο Ερέρα στην τεχνική ηγεσία, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Αραούχο είχε σημειώσει 25 γκολ τη σεζόν 2014-2015 και τη Λας Πάλμας να πανηγυρίζει τότε την άνοδό της στην Primera.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα