Μύθοι και πραγματικότητα για τον Αρμενάκα που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός!

Μύθοι και πραγματικότητα για τον Αρμενάκα που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός!

Μύθοι και πραγματικότητα για τον Αρμενάκα που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τον Πάνο Αρμενάκα που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός. Το wonderkid που ξαναντύνεται στα πράσινα έπειτα από 11 χρόνια, ο τρόπος που αγωνίζεται, η φιλία με τον Κονέ και η απόφαση να αποχωρήσει από την Ουντινέζε.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το wonderkid που ανάγκασε τους ειδικούς να παραμιλούν με τις ποδοσφαιρικές του αρετές μεγάλωσε και πλέον διεκδικεί επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος έχει προσκληθεί σε διάσημες ακαδημίες όπως των Άγιαξ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μπλάκμπερν, Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Μίλαν πέρασε το κατώφλι της Μασία σε ηλικία μόλις 6 ετών παίρνοντας μέρος σε τουρνουά των παιδικών τμημάτων της Μπαρτσελόνα. Το ίδιο συνέβη και στους «ροσονέρι».

Το 2010 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιαλίτο της Πορτογαλίας το 2010. Τον Νοέμβριο του 2012, μετακόμισε οικογενειακώς στην Αγγλία και εντάχθηκε στην ακαδημία της Γουότφορντ, η οποία ανήκει στην οικογένεια του Τζιαμπάολο Πότσο, που έχει στην ιδιοκτησία της και τις Ουντινέζε και Γρανάδα.

Δύο χρόνια αργότερα και λίγο πριν κλείσει τα 16 του χρόνια μεταπήδησε στην Ουντινέζε. Την περυσινή σεζόν, παραχωρήθηκε δανεικός στην βελγική Τούμπιζε, ενώ παράλληλα χρίστηκε διεθνής με την U-23 της Αυστραλίας. Ο «Παναλντίνιο», όπως τον αποκαλούν αν και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής από την Αυστραλία που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα από τα πέντε κατά τεκμήριο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εντούτοις δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε βάσει των εξαιρετικών εμφανίσεων του στην Primavera.

Το συμβόλαιο του Αρμενάκα με την Ουντινέζε έληγε το καλοκαίρι του 2019 και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει πως αποδεσμεύθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της ιταλικής ομάδας. Πρόκειται για κοινή απόφαση και των δύο πλευρών, από την στιγμή που ο νεαρός ποδοσφαιριστής διαπίστωσε πως δεν θα είχε την επιθυμητή ανέλιξη στον σύλλογο. Το παράδοξο είναι πως τόσο ο νεόκοπος Ισπανός τεχνικός Χούλιο Βελάθκεθ, όσο και ο επίσης νεοφερμένος αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε, Μανουέλ Γκερολίν δεν υπολόγιζαν στην πρώτη ομάδα τον διεθνή Ελληνοαυστραλό αν και δεν τον είχαν παρακολουθήσει ούτε σε μια προπόνηση.

Ο Αρμενάκας, ο οποίος από τις αρχές Σεπτεμβρίου είναι free agent προπονείται σκληρά αναζητώντας το κατάλληλο πρότζεκτ προκειμένου να αποφευχθούν οι κακοτοπιές τύπου Ουντινέζε.

Η ζωή κάνει κύκλους και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να εξαιρεθεί. Ο 20χρονος εξτρέμ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από 11 χρόνια. Σε ηλικία 9 ετών φορούσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Πλέον επανήλθε προκειμένου να μονιμοποιηθεί και μέσω των «πρασίνων» να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται. Άλλωστε υπάρχουν οι προϋποθέσεις και το κατάλληλο περιβάλλον με το μικρότερο οικονομικό ρίσκο για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αρμενάκας μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, όμως προτιμά να παίζει ως 10αρι. Όταν πάρει την μπάλα στα πόδια μπορεί να εξελιχθεί σε εστία κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα, ενώ μπορεί να σουτάρει και με τα δυο του πόδια. Το καλό του είναι πάντως το αριστερό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του Γιάννης, έχει αφιερώσει την ζωή του στην σωστή ποδοσφαιρική διαπαιδαγώγηση του «Παναλντίνιο» ακολουθώντας τον σε κάθε βήμα του. Μάλιστα εκτελεί χρέη director στον Άγιο Παντελεήμονα, την μοναδική ελληνική ομογενειακή ομάδα της Αγγλίας! Επίσης συνδέεται με φιλία με τον Παναγιώτη Κονέ. Ο τελευταίος λειτουργούσε ως μέντορας του Αρμενάκα στην Ουντινέζε και ήταν από εκείνους που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του!

Δείτε τον Πάνο Αρμενάκα εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα