«Ο Σικαμπάλα θέλει να μείνει στον Απόλλωνα, καμία βάση όσα γράφονται στην Αίγυπτο»

«Ο Σικαμπάλα θέλει να μείνει στον Απόλλωνα, καμία βάση όσα γράφονται στην Αίγυπτο»

bet365

Οι εκπρόσωποι του Σικαμπάλα, ξεκαθαρίζουν μέσω του gazzetta.gr πως ο πελάτης τους δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τονίζουν πως όσα γράφονται στην Αίγυπτο δεν έχουν βάση.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στην Αίγυπτο, υποστηρίζουν πως η Ισμαΐλι έχει ξεκινήσει επαφές με την Ζάμαλεκ για να αποκτήσει δανεικό τον Σικαμπάλα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει βάση, σύμφωνα με την κοινή δήλωση των μάνατζερ του παίκτη Μαρουάν Σερμπίνι και Τζορτζ Μόγκενς Μέινκε.

«Είναι απλό... Δεν υπάρχει απολύτως κάτι και δεν υπάρχει η πρόθεση του παίκτη να φύγει. Ο Σικαμπάλα είναι 100% συγκεντρωμένος στον Απόλλωνα και θέλει να εξαντλήσει το δανεισμό του με την ομάδα.

Πρόκειται για ένα "μεγάλο" όνομα και ειδικά στην Αίγυπτο αποτελεί ίνδαλμα για τη Ζάμαλεκ. Είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες φήμες. Τα δημοσιεύματα από την Αϊγυπτο είναι αβάσιμα, καθότι δεν έχει ρωτήσει κάποιος τον παίκτη ή τους ατζέντηδες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα