Νέα αναβολή για Ρινάλντι και Ρέις

Gazzetta team
Νέα αναβολή για Ρινάλντι και Ρέις

bet365

Αναβολή για τις 3 Δεκεμβρίου πήραν οι υποθέσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Νούνο Ρέις μετά από συναίνεση και των δύο εμπλεκόμενων πλευρών.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Στις 3 Δεκεμβρίου θα εκδικαστούν οι προσφυγές των Ρινάλντι και Νούνο Ρέις μετά από συναίνεση της πλευράς τόσο του Παναθηναϊκού όσο και των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, οι «πράσινοι» τονίζουν πως είναι κοντά σε οριστική συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, κανονικά συζητήθηκε η προσφυγή της ΑΕΛ εναντίον του Μόρσι, ενώ αντίθετα στις 28 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Κούσα κατά των «βυσσινί».

Τέλος, αναβολή πήρε και η προσφυγή του Πανιωνίου εναντίον του Μπραχίμι για τις 17 Δεκεμβρίου, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί αυτή του Λεονάρντο εναντίον του Λεβαδειακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα