Ο ΟΦΗ θέλει τους Αργεντινούς του, αλλά δεν τους έχει

Ο ΟΦΗ θέλει τους Αργεντινούς του, αλλά δεν τους έχει

Δημήτρης Ρούσσος
Ο ΟΦΗ θέλει τους Αργεντινούς του, αλλά δεν τους έχει

bet365

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Άρη (25/11), όπου για άλλη μια φορά δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Νέιρα και Μεγιάδο, προβληματίζοντας ξανά τον Νίκο Παπαδόπουλο που στηρίζει τα πλάνα του στην ξεχωριστή παρουσία τους.

Η έναρξη της σεζόν βρήκε τον ΟΦΗ να φεύγει με την ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με λόγους τόσο για προβληματισμό, όσο και για αισιοδοξία.

Τα κενά στην άμυνα και οι κακές αντιδράσεις προκάλεσαν τον πρώτο «πονοκέφαλο», ωστόσο τα δυο γκολ του Χουάν Άγχελ Νέιρα σκόρπισε τα χαμόγελα στους Ηρακλειώτες, που είδαν πρόωρα να επιβεβαιώνονται στο πρόσωπό του οι εκτιμήσεις τους, πως πρόκειται για τον νέο «μαέστρο», τον μεσοεπιθετικό ηγέτη της ομάδας.

Παράλληλα, η πρώτη συμμετοχή του Μιγκέλ Μεγιάδο, που ήρθε με άδεια να… σκοτώνει στον άξονα του ΟΦΗ κρίθηκε ως επαρκής κι άφηνε υποσχέσεις για κάτι καλύτερο.

Φευ. Η πραγματικότητα στην πορεία διαμορφώθηκε λίγο διαφορετικά. Είτε με τα πεπραγμένα τους στον αγωνιστικό χώρο, είτε με τη μακρόχρονη απουσία τους από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμών, οι δυο Αργεντινοί δεν είναι «εδώ».

Αναφορικά με τον Νέιρα, το γεγονός πως έχει ήδη προλάβει να σκοράρει τρεις φορές σε επτά συμμετοχές ενδεχομένως αρκεί για να τον καταστήσει ήδη χρήσιμο. Το γεγονός ωστόσο πως έχει ήδη προλάβει να βγάλει αρκετούς τραυματισμούς, παραμένοντας στα πιτς από το τελευταίο παιχνίδι που βρήκε δίχτυα, απέναντι στη Λαμία (7 Οκτωβρίου), αναγκάζει τον Παπαδόπουλο να αλλάζει σχήματα και πρόσωπα, την ώρα που συνεχόμενα στερείται εκείνου που είχε ως βασικό στα πλάνα του.

Ήδη από την 5η αγωνιστική απέναντι στην Ξάνθη (23 Σεπτεμβρίου) κι έπειτα δεν έχει βρει ρυθμό, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια με συνεχόμενα προβλήματα. Με την ΑΕΚ (29 Σεπτεμβρίου) έμεινε στον πάγκο κι έκτοτε έχει αγωνιστεί συνολικά 82’, βασικός στη Φθιώτιδα και ως αλλαγή με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τότε επέστρεψε από τραυματισμό, πριν ξαναβρεθεί στα «πιτς» και χάσει την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Λεβαδειακό.

Η περίπτωση του Μεγιάδο είναι αντίστοιχη. Ο «σκύλος» που αγωνίζεται στο Γεντί Κουλέ ως δανεικός από την Τσακαρίτα δεν έχει βρεθεί στην 11αδα λόγω προβλημάτων στα δυο από τα τρία δυσκολότερα φετινά παιχνίδια των Ομιλιτών, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ στις δυο τελευταίες αγωνιστικές με Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό ήταν ξανά τραυματίας.

Η απουσία του λόγω ενοχλήσεων ήρθε να προστεθεί στις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί, έχοντας μεν θέση βασικού όταν αισθάνεται 100% έτοιμος, αλλά χωρίς να κάνει τη διαφορά. Σίγουρα η άφιξή του στο «Νίκος Καζαντζάκης», μαζί με τον Νέιρα στις 8 Ιουλίου γεννούσε διαφορετικά συναισθήματα, αισιόδοξα, στους φίλους του ΟΦΗ, που τον έχουν δει επτά φορές ως βασικό με την ομάδα τους, δίχως ωστόσο να τους έχει «χορτάσει» με τα κατορθώματά του.

Η κόντρα με τον Άρη θα είναι από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και για ακόμη μια φορά, τρίτη συνεχόμενη στη Super League, εκείνος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στα δυο πιο δυνατά του «χαρτιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα