«Ο Ουάρντα θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ»

«Ο Ουάρντα θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Ο Ουάρντα θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ανοικτό άφησε το θέμα της παραμονής του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, ο Αιγύπτιος μάνατζερ του, Μαμντού Έιντ, με σημερινές δηλώσεις του αναφορικά με το μέλλον του στο «Δικέφαλο».

Ο Αιγύπτιος ατζέντης του Αμρ Ουάρντα ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στην απάντηση που έδωσε είπε ότι: «Δεν είναι για μένα αυτή η ερώτηση, Πρέπει να την απευθύνετε στον ΠΑΟΚ. Ο,τι πει ο ΠΑΟΚ θα γίνει και ο Αμρ θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει το κλαμπ. Είναι παίκτης του. σέβεται το συμβόλαιό του και θέλει να προσφέρει».

Ο Μαμντού Έιντ, μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», αναφέρθηκε και στις προτάσεις που κατά καιρούς έχουν έρθει στα χέρια του για την πώληση του Ουάρντα: «Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Αμρ ήταν ο καλύτερος παίκτης του περσινού Πρωταθλήματος. Έχουν έρθει αρκετές προτάσεις από πολύ καλές ομάδες και ο ΠΑΟΚ τις έχει απορρίψει γιατί, όπως λένε, οι άνθρωποί του, τον θεωρούν σημαντικό παίκτη. Είναι δικό τους θέμα το τι θα πουν από εδώ και στο εξής», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα