Ο Σεμπά επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται; (poll)

Ο Σεμπά επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται; (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σεμπά επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται; (poll)

bet365

Από το 2017 και μετά ο Σεμπά που οφείλει στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική... αναγέννησή του έχει πάρει την κάτω βόλτα και το gazzetta εξηγεί το τι τύπο εξτρέμ αλλά και φορ ψάχνει ο πειραϊκός σύλλογος.
Σχετικά με τον Σεμπά - που εκπροσωπείται κυρίως από βραζιλιάνικο γραφείο agents - ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως πιάνει θέση ξένου. Όπως πιάνει και ο Χασάν. Για να μπορεί λοιπόν να... ιντριγκάρει ποδοσφαιρικά τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς θα πρέπει να έχει το ανάλογο ποδοσφαιρικό background. Δηλαδή το τελευταίο διάστημα να έχει γεμάτες και καλές εμφανίσεις και να παραμένει ανταγωνιστικός, κάτι που δεν συμβαίνει. Ο Σεμπά με τον πειραϊκό σύλλογο το 2017-2018 έκανε μία κάκιστη χρονιά.
Ήταν από τις πολύ μεγάλες απογοητεύσεις σε αντίθεση με τα δύο πρώτα του χρόνια που ο Ολυμπιακός τον είχε... φτιάξει ως παίκτη και του είχε ανεβάσει τις μετοχές του για τα καλά. Στην Κίνα πήγε στην Λιφάν και κατέγραψε στο πρωτάθλημα 900 λεπτά με 10 ματς και 2 γκολ. Προηγουμένως στο Λιμάνι είχε κάνει όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Όπως είχαμε σημειώσει σε παλαιότερη ανάρτηση για το πρώτο μισό της σεζόν '17-'18 ο Σεμπά έχει 17 αγώνες, κανένα γκολ και 1 ασίστ. Στην Λίγκα έχει 641 λεπτά με μόλις 1 ασίστ. Δείγμα του ντεφορμαρίσματός του και των προβλημάτων ετοιμότητας που είχε. Τελευταίο χρονικά τέρμα του Σεμπά ήταν στις 18/12/16 με τον Παναιτωλικό στην Super League!!!
Ξέχωρα από αυτό στο τελευταίο του έτος στον Ολυμπιακό ο Σεμπά είχε βγάλει και προβλήματα τραυματισμών αλλά και θέματα συμπεριφοράς. Στην παρούσα φάση λοιπόν ο Ολυμπιακός αναζητά άλλου τύπου εξτρέμ.

Θέλει έναν ακραίο πιο γρήγορο, αποδοτικό αλλά και πιο... σκόρερ παρότι τακτικά και αμυντικά ο Σεμπά έδινε βοήθειες. Μεσοεπιθετικά όμως όχι... Η αναζήτηση στην αγορά έχει να κάνει με πιο έτοιμους παίκτες για εξτρέμ και φορ και ποδοσφαιριστές που να έχουν το πιο εύκολο γκολ. Στο Λιμάνι πάντως φαίνεται πως αυτό που θα ήθελαν θα είναι νέα αποχώρηση του 26χρονου Βραζιλιάνου είτε με δανεισμό είτε με πώληση. Από τότε που είχε φύγει ο Σεμπά είχε αρκετούς εντός της ομάδας που δεν ήταν υπέρ της επιστροφής του. Ο εν λόγω εξτρέμ πάντως έχει διατηρήσει δεσμούς με την Ελλάδα και την Αθήνα και έχει και προσωπικούς λόγους που μπορεί να σκεφτόταν την ποδοσφαιρική επιστροφή του στην χώρα μας.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο σχετικό poll και στην Gallery δείτε τα stats του στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα