Ο Ερέρα, η Λας Πάλμας και ο Ματέο Γκαρσία

Ο Ερέρα, η Λας Πάλμας και ο Ματέο Γκαρσία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Ερέρα, η Λας Πάλμας και ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λας Πάλμας από τον Πάκο Ερέρα σε συνδυασμό με τη φαντασία καλλιέργησε τη φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Ματέο Γκαρσία. Το gazzetta.gr γράφει πως ήρθε στον Άρη ο Αργεντίνος και γιατί ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να κάνει στροφή 180ο μοιρών…

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γερμανία – Ολλανδία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Καταρχήν, είναι απαραίτητο να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό. Η φημολογία που υπάρχει και η οποία δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη αναφέρει ότι ο Πάκο Ερέρα είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Άρη ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν και το τελευταίο του στην τεχνική ηγεσία. Ήταν αποτέλεσμα έλλειψης επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Άρη (;), είχε προηγηθεί το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας καθώς από τότε έτριζε η καρέκλα του Μανόλο Χιμένεθ; Απαντήσεις μπορεί να δώσει μόνο ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος πάντως σημείωσε ότι το τηλεφώνημα του προέδρου της Λας Πάλμας έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Ακολούθησε η βεβαιότητα ότι ο Ματέο Γκαρσία θα είναι ένας από τους στόχους της Λας Πάλμας, υπό την έννοια ότι τον Δεκέμβριο θα διακοπεί ο ετήσιος δανεισμός του στον Άρη. Πέραν του ότι δεν υφίσταται σχετικός όρος στο συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, υπάρχει και μια ακόμη «λεπτομέρεια». Για τον Ματέο Γκαρσία, ο Πάκο Ερέρα είχε ισχυρές αμφιβολίες στο διάστημα που αποκτήθηκε. Είχε γνώση περί της αγωνιστικής δυνατότητας του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού και η αλήθεια είναι επίσης ότι έγινε έντονη συζήτηση μεταξύ του Ισπανού με τους Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου ούτως ώστε να πειστεί για την ορθότητα της επιλογής του Γκαρσία. Στο τέλος της συζήτησης, ο Ερέρα έριξε… νερό στο κρασί του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Άρης δεν θα προχωρούσε στην απόκτηση του παίκτη, λόγω του ξεκάθαρου πλαισίου συνεργασίας μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ματέο Γκαρσία επιβεβαίωσε τους ένθερμους υποστηρικτές του, έπεισε και τον Πάκο Ερέρα, αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο Ισπανός «έδωσε» το όνομα του Γκαρσία όταν ανέλαβε τη Λας Πάλμας. Υπάρχει εξάλλου κι ένα ακόμη στοιχείο το οποίο πρέπει να αναφερθεί. Το μέλλον της συνεργασίας του 64χρονου προπονητή με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα. Η εξασφάλιση της ανόδου στη La Liga είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την ανανέωση της συνεργασίας. Αν όχι, τότε όλα βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια της ισπανικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα