Μπήκε ο Τσόσιτς, σε ρυθμό Παναιτωλικού στην ΑΕΚ

Μπήκε ο Τσόσιτς, σε ρυθμό Παναιτωλικού στην ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Μπήκε ο Τσόσιτς, σε ρυθμό Παναιτωλικού στην ΑΕΚ

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό, επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ξεπέρασε απόλυτα την ίωση και προπονήθηκε κανονικά ο Ούρος Τσόσιτς.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γερμανία – Ολλανδία και σούπερ αποδόσεις στο Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το ρεπό που είχαν το σαββατοκύριακο, επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις και μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμό ενόψει της αναμέτρησης το ερχόμενο Σάββατο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς δεν μπορούν να χαθούν άλλοι βαθμοί, με την πρωταθλήτρια Ελλάδας να πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι διεθνείς που απουσίαζαν την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσον αφορά τους Κλωναρίδη και Οικονόμου, αμφότεροι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Αντίθετα ο Ούρος Τσόσιτς ξεπέρασε απολύτως την ίωση που είχε πριν το σαββατοκύριακο και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα (την Παρασκευή είχε ακολουθήσει ατομικό), με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το ματς στο Αγρίνιο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τρίτης στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα