Διάψευση για τα σενάρια που ήθελαν τον Καμαρά να φεύγει

Γιώργος Ντυμένος
Διάψευση για τα σενάρια που ήθελαν τον Καμαρά να φεύγει

bet365

Oι άνθρωποι του Παναιτωλικού πήραν ξεκάθαρη θέση για τα σενάρια που θέλουν τον σύλλογο να είναι προβληματισμός από τον Καμαρά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γερμανία – Ολλανδία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από το... πουθενά ορισμένοι «ανακάλυψαν» «θέμα» Καμαρά στον Παναιτωλικό και μάλιστα τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου της ομάδας. Ομως η αντίδραση των «κυανοκίτρινων» στα όσα «ακούστηκαν» ήταν άμεση, καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον φορ από τη Σιέρα Λεόνε, πόσο μάλλον να είναι δυσαρεστημένοι μαζί του. Οπως χαρακτηριστικά τόνιζαν οι άνθρωποι του συλλόγου τα παραπάνω αποτελούν «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ενώ ο Χρήστος Στούμπος, υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, έγραψε μεταξύ άλλων στα social media πως «ξεκινά με γέλιο η εβδομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα