ΠΑΟΚ: Οι πρωτιές που του δίνουν τον τίτλο! (infographic)

ΠΑΟΚ: Οι πρωτιές που του δίνουν τον τίτλο! (infographic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στις περισσότερες βασικές κατηγορίες, που δίνουν πρωτάθλημα! Ποιες είναι αυτές; Πρώτος σε βαθμούς, γκολ, αμυντικές επιδόσεις, εντός και εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών.

Γερμανία – Ολλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με μειονέκτημα δύο βαθμών, ένας σημαντικός παράγοντας που έφερε πίεση και μηδενική ανοχή για βαθμολογικά στραβοπατήματα, απέναντι στις συνδιεκδικήτριες του τίτλου, ωστόσο μετά την ολοκλήρωση του 1/3 της Σούπερ Λίγκας, είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα από τον Ολυμπιακό (6 βαθμοί) και την ΑΕΚ (9 βαθμοί) και όταν γυρίζει την πλάτη του βλέπει τον Ατρόμητο (στο μείον 2) να τον ακολουθεί, έχοντας καταφέρει να κερδίσει τους δύο «μεγάλους» της Αθήνας και να έχει τη μοναδική απώλεια βαθμών κόντρα στους Περιστεριώτες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο «ασπρόμαυρο κάστρο», της Τούμπας, την Ξάνθη και μετά την ευρωπαϊκή παρένθεση για το ταξίδι στο Λονδίνο και τον αγώνα με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα παίξει με τη Λαμία (3/12) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γενικά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα πολύ βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, παίζοντας με την ΑΕΛ στην Τούμπα (9/12), εκτός με το Λεβαδειακό (17/12) και εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/12). Μ’ άλλα λόγια; Μπορούν να κάνουν το «πέντε στα πέντε» και να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα