Κάναντι: «Ατρόμητοι σε όλα τα παιχνίδια»

Κάναντι: «Ατρόμητοι σε όλα τα παιχνίδια»

Gazzetta team
Κάναντι: «Ατρόμητοι σε όλα τα παιχνίδια»

bet365

Στη συνέχεια που πρέπει να έχει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, στάθηκε ο Κάναντι.

«Ο βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι, όπως πέρυσι, η έξοδος στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου στη «Real News» και συνέχισε:

«Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, βρισκόμαστε στις πρώτες 10 αγωνιστικές του και πρέπει να συνεχίσουμε με τη σοβαρότητα και το πάθος που δείξαμε στους προηγούμενους αγώνες, ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ελλάδα – Εσθονία και σούπερ αποδόσεις στο Νations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να αντιμετωπίζουν κάθε ματς με την ίδια αφοσίωση, όπως έπραξαν στους πρόσφατους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ... Πρέπει να διατηρήσουμε τη σωστή λειτουργία μας και να παραμείνουμε Ατρόμητοι στη διάρκεια όλων των αγώνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα