Το «ερυθρόλευκο» like για Μασούρα και η προεργασία για Γενάρη

Δημήτρης Τομαράς
Το «ερυθρόλευκο» like για Μασούρα και η προεργασία για Γενάρη

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά ο Ολυμπιακός, έχοντας κάνει μία πρώτη κουβέντα και προεργασία ενόψει Γενάρη αλλά δίχως να υπάρχει ακόμα κάτι το οριστικό αλλά την δυναμική των Πειραιωτών να παίζει ρόλο.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που βγαίνει στο προσκήνιο το όνομα του Γιώργου Μασούρα για τον Ολυμπιακό. Οι Μοντέστο και Καρεμπέ έχουν τσεκάρει και πρόσφατα τον άσο του Πανιωνίου, όπως και άλλες περιπτώσεις από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Έχει την σημασία του που τον είδαν τα δύο αυτά στελέχη και που δείχνουν να δίνουν το ΟΚ.

Ο γεννηθείς το 1994 άσος του Πανιωνίου φέτος έχει 4 γκολ σε 10 αναμετρήσεις στην Super League και επιβαβεύτηκε με την πρώτη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας των ανδρών. Ο Μασούρας είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν ιδιαίτερα στο Λιμάνι από την ελληνική αγορά ακόμα και ενόψει Γενάρη. Έχει ήδη γίνει και μία σχετική πρώτη κουβέντα και προεργασία (σ.σ. και με την πλευρά του παίκτη αλλά και με τον Πανιώνιο), δίχως όμως ακόμα να υπάρχει κάτι το οριστικό (σ.σ. ή μία καταρχήν ή τελική συμφωνία) για την υπόθεσή του αλλά έχει την σημασία του πως στον πειραϊκό σύλλογο αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην θέση του. Από μεριάς (και) του Ολυμπιακού πάντως στην δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει κάτι το... τελεσίδικο και το δεδομένο. Ωστόσο μία ομάδα του μεγέθους των Πειραιωτών πάντα έχει την μεγάλη δυναμική της και ειδικά ως προς την ελληνική αγορά και σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί και αποκτά το πάνω χέρι. Μένει να φανεί η συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα