Ο Μαρτίνς που έπαιξε beach soccer και ο εκπαιδευτής διαιτησίας στον Ρέντη

Ο Μαρτίνς που έπαιξε beach soccer και ο εκπαιδευτής διαιτησίας στον Ρέντη

Gazzetta team
Ο Μαρτίνς που έπαιξε beach soccer και ο εκπαιδευτής διαιτησίας στον Ρέντη

bet365

Μέχρι και ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε beach soccer την Παρασκευή με τους παίκτες του Ολυμπιακού ενώ βρέθηκε στον Ρέντη & εκπαιδευτής διαιτησίας για ζητήματα ενημέρωσης και επιμόρφωσης.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν για πέντε ημίχρονα. Στα τρία ημίχρονα οι Γιάγια Τουρέ, Γκιγιέρμε και Δημήτρης Μάνος άλλαξαν θέσεις και έπαιξαν με αλλαγές ο ένας στον άλλον ως τερματοφύλακες. Στα δύο τελευταία ημίχρονα αγωνίστηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να δείχνει τις δεξιότητές του. Όπως ήδη διαβάσατε νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα στην οποία έπαιζαν οι Τουρέ, Γκιγιέρμε, Μάνος, Χουτεσιώτης, Πάρντο, Ποντένσε, Βρουσάι, Γιαννιώτης και Μιράντα. Στο μεταξύ στο πλαίσιο της επιμόρφωσης / ενημέρωσης παικτών και προπονητών της Λίγκας η ΚΕΔ / ΕΠΟ έστειλε εκπαιδευτή διαιτησίας στον Ρέντη.
Η ΚΕΔ έστειλε τον παρατηρητή και περιφερειάρχη διαιτησίας, Θάνο Νικολακόπουλο (σ.σ. που έχει κάνει και στο παρελθόν ανάλογες ενημερώσεις σε ομάδες). Ενημέρωσε παίκτες και τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών για τις αλλαγές των κανονισμών και άλλα θέματα της διαιτησίας. Τονίστηκε μεταξύ άλλων πως «εφόσον το φάουλ γίνει πάνω στην γραμμή της περιοχής, είναι πέναλτι». Αναφέρθηκε πως η μοναδική ηλεκτρονική συσκευή που μπορούν να φέρουν πάνω τους οι παίκτες την ώρα του αγώνα είναι τα ειδικά γιλέκα GPS και τίποτε άλλο. Επίσης όσοι βρίσκονται στον πάγκο μπορούν να έχουν και να χρησιμοποιούν μόνο ενδοεπικοινωνία μέσω ασυρμάτου. Συζητήθηκε και το θέμα του VAR και το πότε θα ισχύσει. Μέχρι και το μέτρο που πήρε η UEFA για 4η αλλαγή στις παρατάσεις των διπλών αγώνων του Champions League, για τους ξένους διαιτητές, αλλά και για θέματα στην διάρκεια του αγώνα. Οι εκπαιδευτές διαιτησίας θα μιλήσουν και θα κάνουν σεμινάρια σε όλες τις ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα