Στην Τούμπα ο Νταμπίζας

Στην Τούμπα ο Νταμπίζας

Νίκος Αθανασίου
Στην Τούμπα ο Νταμπίζας

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση της Ελπίδων που έχει έντονη την «πράσινη» παρουσία κόντρα στην Αυστρία.

H Εθνική Ελπίδων θα παλέψει κόντρα στην Αυστρία για την πρόκριση στα τελικά του Euro και το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Τούμπα. Στην φουρνιά αυτή είναι έντονη η παρουσία παικτών του Παναθηναϊκού και στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας. Στην βασική ενδεκάδα της «γαλανόλευκης» ξεκίνησαν τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Κότσαρης κάτω από τα δοκάρια και οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης στην μεσοεπιθετική γραμμή. Στον πάγκο ήταν ο Αργύρης Καμπετσής και ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα