Επίτιμος πρόεδρος αλλά εκτός Δ.Σ. ο Θεοδωρίδης, επίσημη η αποχώρηση Κόκκαλη

Επίτιμος πρόεδρος αλλά εκτός Δ.Σ. ο Θεοδωρίδης, επίσημη η αποχώρηση Κόκκαλη

Δημήτρης Τομαράς
Επίτιμος πρόεδρος αλλά εκτός Δ.Σ. ο Θεοδωρίδης, επίσημη η αποχώρηση Κόκκαλη

bet365

Εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους Σάββα Θεοδωρίδη και Σωκράτη Κόκκαλη να τίθενται εκτός. Ο Θεοδωρίδης μετά από σχετική πρόταση θα είναι επίτιμος πρόεδρος ενώ ο Αγραφιώτης αντικαθιστά τον Παύλου.
Όπως αναμενόταν και μετά την σχετική επιστολή του ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα είναι στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτό δεν θα είναι ούτε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που μετά από πρόταση - εισήγηση λόγω της προσφοράς του θα είναι επίτιμος πρόεδρος και ενώ μέχρι πρότινος είχε ρόλο αντιπροέδρου. Και αυτό δεν συνιστά έκπληξη καθώς υπήρχαν οι σχετικές διεργασίες.
Ουσιαστικά η Γενική Συνέλευση των μετόχων αποφάσισε, ομοφώνως, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον σύλλογο, να απονείμει στον Σάββα Θεοδωρίδη τον τιμητικό τίτλο του επίτιμου προέδρου. Επίσης όπως είχε διαρρεύσει ο Αγραφιώτης αντικαθιστά τον Παύλου στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου. Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Μώραλης Ιωάννης - Πρόεδρος
Κουντούρης Μιχαήλ - Α’ Αντιπρόεδρος
Αγραφιώτης Δημήτριος - Β’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Μπαταγιάννης Ευάγγελος - Γ’ Αντιπρόεδρος
Βρέντζος Ιωάννης - Μέλος
Θεοδωρακάκης Λεωνίδας - Μέλος
Μπαρμπής Κωνσταντίνος - Μέλος
Μηστριώτης Χρήστος - Μέλος
Νασίκας Ανδρέας - Μέλος
Παύλου Γεώργιος - Μέλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα