Χαμογελαστός ο Τουρέ, νίκησε η ομάδα του στο beach soccer! (pic)

Χαμογελαστός ο Τουρέ, νίκησε η ομάδα του στο beach soccer! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Χαμογελαστός ο Τουρέ, νίκησε η ομάδα του στο beach soccer! (pic)

bet365

Την ώρα που ο Σέλουκ έχει ανεβάσει τους τόνους στην αντιπαράθεσή του με τον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως με τις δηλώσεις του ασκεί πίεση για να παίξει ο πελάτης του, ο Τουρέ πανηγύριζε χαμογελαστός τη νίκη της ομάδας του στο beach soccer!
Με «story» στο Instagram, ο Ανδρέας Γιαννιώτης ενημέρωσε για τη νικήτρια ομάδα στο ματς beach soccer που παίχθηκε στο γήπεδο, το οποίο υπάρχει στις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στον Ρέντη.
Οι Γιαννιώτης, Τουρέ, Ποντένσε, Μιράντα, Γκιγιέρμε, Μάνος, Βρουσάι, Πάρντο και Χουτεσιώτης, το χάρηκαν με την ψυχή τους, με τον Ιβοριανό να είναι χαμογελαστός παρά την μεγάλη κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του Σέλουκ και του Ολυμπιακού καθώς ο agent του θεωρεί πως έπρεπε να παίζει πιο πολύ. Δείτε στην Gallery την φωτό των παικτών του Ολυμπιακού που νίκησαν στο beach soccer ξεφεύγοντας έτσι και από την συνηθισμένη προπόνηση στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα