Λουντ στο gazzetta.gr: «Εύχομαι μια μέρα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Λουντ στο gazzetta.gr: «Εύχομαι μια μέρα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ρόμπιν Λουντ είδε βελτιωμένη την Εθνική σε σχέση με το ματς στην Φινλανδία και εύχεται, μέσω του gazzetta.gr, να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ολλανδία – Γαλλία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ευγενικός, χαμηλών τόνων και χωρίς να σκέφτεται στιγμή μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρόμπιν Λουντ, μετά την ήττα από την Εθνική αλλά με την πρώτη θέση στον όμιλο στο... τσεπάκι, μίλησε στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του ΟΑΚΑ για το πως ήταν να παίζει κόντρα στους Κουρμπέλη-Βλαχοδήμο αλλά και την πιθανότητα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό που δεν βγάζει από την καρδιά του.

Η επιστροφή σου στην Αθήνα συνδυάστηκε με την πρώτη θέση της Φινλανδίας στον όμιλο.

«Ναι είναι πραγματικά καλό, είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω στην Αθήνα, μια πόλη που έχω τόσο καλές αναμνήσεις... Φυσικά, χάσαμε αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που μας κάνει χαρούμενους γιατί μας δίνει την πρώτη θέση στον όμιλό μας».

Πως σου φάνηκε η Εθνική σε σχέση με το ματς στο Τάμπερε;

«Άλλαξαν κάποιους παίκτες και έλεγξαν περισσότερο το ματς. Φυσικά είναι διαφορετικό όταν αλλάζεις τον προπονητή και παίζεις εντός έδρας απ' ότι εκτός. Ήταν ένα διαφορετικό ματς κι η Ελλάδα σίγουρα ήταν σαφώς βελτιωμένη».

Πως ένιωσες παίζοντας κόντρα σε πρώην συμπαίκτες σου;

«Είναι περίεργο το αίσθημα όταν παίζεις με κάποιον τόσα χρόνια μαζί και ξαφνικά παίζεις κόντρα σ' αυτά τα παιδιά, στον Κουρμπέλης, στον 'Όντι" (σ.σ Βλαχοδήμος). Είμαι χαρούμενος που τους είδα, είναι όμορφο που βρεθήκαμε μαζί έστω και για λίγο».

Φαντάζομαι θα μίλησες και μαζί τους...

«Ρώτησα πως είναι τα πράγματα και είμαι χαρούμενος που έμαθα ότι είναι πραγματικά καλά».

Παρακολουθείς την ομάδα;

«Ναι, ακολουθώ κάθε βήμα της ομάδας φέτος, τα πηγαίνουν πολύ καλά, παίρνουν καλά αποτελέσματα και θέλω να συνεχίσουν έτσι το ίδιο καλά».

Είδες το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Φυσικά, δυστυχώς, ήταν πραγματικά, πραγματικά τόσο κοντά στη νίκη αλλά έφυγαν με ένα καλό αποτέλεσμα από το "Καραϊσκάκης"».

Πως είναι τα πράγματα στην Ισπανία;

«Είναι όμορφα, είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Ισπανία απ' ότι στην Ελλάδα και τα πράγματα είναι καλά».

Θα ήθελες να επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό;

«Ναι, φυσικά... Ο Παναθηναϊκός είναι στην καρδιά μου και εύχομαι μια μέρα να γυρίσω αλλά θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα