«Όχι» από Βελλή σε Μονεμβασιώτη, που δεν ρίχνει λευκή πετσέτα

«Όχι» από Βελλή σε Μονεμβασιώτη, που δεν ρίχνει λευκή πετσέτα

bet365

Ο Μονεμβασιώτης θέλει να φύγει από τον Απόλλωνα, ξανά - ειδικά μετά το τελευταίο επεισόδιο με μερίδα οπαδών. Ο Βελλής του αρνήθηκε για ακόμα μία φορά και το αφεντικό της ομάδας καλείται να δώσει άλλη μία μεγάλη μάχη για να κρατήσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Super Leagu όσο δύσκολο κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολλανδία – Γαλλία και σούπερ αποδόσεις στο Νations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά το ματς με τον Άρη, υπήρξε νέο επεισόδιο μεταξύ του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και μερίδα οπαδών.

Η απογοήτευση για ακόμα μία φορά κατέκλεισε τον ισχυρό άντρα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος εδώ και καιρό θα ήθελε να αποχωρήσει. Κάτι τέτοιο όμως μόνο εύκολο δεν είναι.

Θυμίζουμε ότι και στην περσινή σεζόν είχε βάλει παραχωρητήριο στην ομάδα. Τότε είχαμε αναλύσει το γιατί δεν μπορεί να φύγει.

«Σήμερα», κάνει άνοιγμα και πάλι στον Βελλή, τον άνθρωπο από τον οποίο πήρε την ομάδα. Μάλιστα του πρότεινε να του την δώσει με τους ίδιους όρους που εκείνος τον διαδέχτηκε. Η απάντηση του άλλοτε ισχυρού άντρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν αρνητική μιας και δεν θέλει να έχει εκ νέου εμπλοκή με τα διοικητικά ομάδας στην Ελλάδα.

Αυτή η εξέλιξη λίγο - πολύ ήταν αναμενόμενη. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη του ώστε να κρατήσει την ομάδα στη Super League 1 και να πάρει μία ακόμα νίκη - όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτή τη στιγμή, με την ομάδα να μετρά μόλις έναν βαθμό σε δέκα ματς.

Ο Απόλλων ψάχνει το θαύμα κι όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μονεμβασιώτης στους συνεργάτες του «Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα. Θα συνεχίσουμε τη μάχη για να σωθεί η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα