Φούντωσαν ξανά τα σενάρια πώλησης της Γιουνάιτεντ σε Σαουδάραβες

Φούντωσαν ξανά τα σενάρια πώλησης της Γιουνάιτεντ σε Σαουδάραβες

Gazzetta team
Φούντωσαν ξανά τα σενάρια πώλησης της Γιουνάιτεντ σε Σαουδάραβες

bet365

Ο Αβράμ Γκλέιζερ βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία και τα σενάρια περί αγορά της Γιουνάιτεντ από τον Πρίγκηπα, Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν φούντωσαν! Διαψεύδουν οι «Κόκκινοι».

Πριν λίγες ημέρες η Sun είχε αποκαλύψει πως ο Πρίγκηπας της Σαουδικής Αραβίας, θέλει να επενδύσει στη Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, η περιουσία της οικογένειας του Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν ανέρχεται στα 850 δισεκατομμύρια λίρες. Η διοίκηση της Μάντσεστερ διέψευσε, αλλά μια φωτογραφία του Αβραμ Γκλέιζερ στο Ριάντ έβαλε... φωτιές. Ωστόσο, τονίστηκε πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρέθηκε στη χώρα μόνο για να μιλήσει στο Misk Global Forum στο Four Seasons Hotel στο Ριάντ! Απομένει να δούμε αν τα σενάρια θα επιβεβαιωθούν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα