Μετά από οκτώ μήνες, επέστρεψε ο Άλτμαν!

Μετά από οκτώ μήνες, επέστρεψε ο Άλτμαν!

Μετά από οκτώ μήνες, επέστρεψε ο Άλτμαν!

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Μάρτιο. Πρόβλημα με Κολοβέτσιο και Μακέντα.

Ήταν 4 Μαρτίου. Στο φινάλε του ισόπαλου ντέρμπι(1-1) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο Όμρι Άλτμαν προσγειώνεται άτσαλα και τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο! Οκτώ μήνες μετά, ο Ισραηλινός... φόρτσαρε και ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα.

Μάλιστα έπαιξε στο οικογενειακό διπλό, σε χαλαρούς βέβαια ρυθμούς και χωρίς να πιεστεί, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος νοιώθει ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο μάτς της περασμένης Κυριακής. Ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά. Αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα δέχθηκε κτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και έχει συνεχιζόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου. Θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και θα επανενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη 

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα. Η αυριανή προπόνηση είναι πρωϊνή(11.00), όπως και αυτή του Σαββάτου. Την Κυριακή υπάρχει ρεπό.

 

Best of internet