Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Διούδη στο Κορωπί! (vid)

Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Διούδη στο Κορωπί! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Διούδη στο Κορωπί! (vid)

bet365

Ο Έλληνας πορτιέρο μετά το χτύπημα στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στο «Καλαφάτης» και γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο.

Πάγωσε όλη την Ελλάδα, ωστόσο, γλίτωσε τα χειρότερα, το χτύπημα στο κεφάλι δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό και το απόγευμα της Πέμπτης επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να ξεκινήσει την δουλειά για την επιστροφή στα γήπεδα. Ο Σωκράτης Διούδης, περί ου ο λόγος, γύρισε στο «Καλαφάτης» και όπως ήταν λογικό αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο για συμπαίκτες και επιτελείο το απόγευμα της Πέμπτης.

Όλοι είχαν μια ζεστή αγκαλιά για τον Έλληνα πορτιέρο, ο οποίος ξεκίνησε φυσιοθεραπεία και σίγουρα αυτή η υποδοχή, όπως και η αγάπη του κόσμου, θα τον κάνουν σύντομα να ξεπεράσει το όποιο ψυχολογικό ζήτημα μετά την φάση με τον Νάτχο για αν επιστρέψει πιο δυνατός κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού»!

Ο ίδιος αισθάνεται καλά, αλλά το ιατρικό τιμ του έδωσε οδηγίες γαι περαιτέρω ξεκούραση και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις ήπιας μορφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα